Nieuw leven op Dierendag

Al heel vroeg op dierendag zijn de pups van Lotus en Prada geboren. Lotus heeft het niet makkelijk gehad maar ze heeft het heel erg goed gedaan. Ze is nu heel erg druk met het verzorgen van haar pups. Een heel goed moedertje.

Allereerst is er om 00:50 uur een tri-color teefje geboren met een geboortegewicht van 265 gram. Daarna zag om 1:40 uur een blue merle reutje met een geboortegewicht van maar liefst 310 gram het levenslicht. Dit reutje had het erg benauwd en heeft even wat hulp nodig gehad om een goede start te maken. Tot nog toe kunnen we geen tan bij dit mannetje ontdekken dus het lijkt er alles op dat het hier gaat om een bi-blue reutje. Nadat Lotus even wat rust had genomen werd om 2:00 uur nog een pup geboren. Dit keer was het een bi-black reutje met een geboortegewicht van 280 gram. Lotus was al erg moe en na een kort rustpauze floepte ze de laatste pup er om 2:50 uit. Lotus en Prada zijn echte tovenaars want ook dit keer was het een bi-blue reutje. Deze laatste woog bij de geboorte 235 gram.

Wij zijn erg blij dat alle pups gezond geboren zijn en dat Lotus er inmiddels weer als een echt moedertje bij ligt en geen tijd meer heeft voor iets anders dan het verzorgen van haar pups.

Er zijn geen pups meer beschikbaar.

img_6449

img_6453  img_6447

2 thoughts on “Nieuw leven op Dierendag

  1. Hallo Anita en Fred,
    Wat een mooie pups heeft Lotus gekregen, fijn dat alles goed is. De eerste hondjes zijn er dan.
    Veel plezier en groeten, Nicole Renard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *