Lidani Covered With Black Satin – Noira

Lidani Covered With Black SatinGeslacht: teef
Gebdat: 23-7-2015
Leeftijd: 8 jaren, 11 maanden en 1 dag
Moeder: Angie
Vader: Prada 
MDR1: ++ (Genetisch vrij)
CEA: (Genetisch) vrij
Stamboom

 

Noira (Lidani Covered With Black Satin) is ons zelf gefokt tri-color teefje uit het C-nest. Dochter van Angie en Prada. Onze wens was de roedel uit te breiden met een tri-color teefje zonder de wit-factor en hopelijk met de bi-factor. We hopen dat dit gelukt is door Noira aan te houden.  

Ze is een vrolijke energieke flierefluiter die altijd in beweging is. Moeder en dochter spelen vaak en ze wordt nog regelmatig door Angie gewassen. En dat laat ze lijdzaam toe. Ze speelt veel met Lotus en Dalton. Onze Joy corrigeert haar vaak maar dat ziet ze alleen maar als een spelletje en daagt haar dan juist uit. Zij is de enige in de roedel die het lef heeft om Thaigo, de roedelleider, zonder pardon aan te vallen en hem uit te dagen voor een potje ravotten. Ligt hij lekker te luieren wordt er met een aanloop boven op hem gesprongen en hapt ze hem in de poten en staart. En Thaigo, het arme beestje, weet niet waar hij het zoeken moet. Uiteindelijk krijgt ze hem helemaal gek en rennen ze door het huis naar buiten en weer terug. Ledger weet ook niet wat hij er mee aan moet. Dan komt hij een speeltje bij haar brengen en een andere keer gromt hij weer naar haar. En dan gaat ze hem wel uit de weg…. De enige die haar de baas kan is haar moeder. Eén blik van Angie en het is klaar (bij de anderen trouwens ook 😉 ).  Verder is ze gek op balspelletjes en lekker rennen aan het strand langs de rivier en in de uiterwaarden. Noira is wel de kleinste van de roedel maar houdt wel een oogje in het zeil. Voor ons is het een kroel maar wel alleen als het haar ook uit komt.

Noira is mooi gebouwd. Het is een teefje met de juiste afmetingen, mooi gangwerk en een mooie vacht. We zijn erg benieuwd wat zij ons in de toekomst zal gaan brengen.

One thought on “Lidani Covered With Black Satin – Noira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *