Pups verwacht

Pups verwacht

Lotus en Angie zijn zoals verwacht eind juli loops geworden. Lotus is 6 augustus gedekt door Jack (Middog’s Jack Sparrow). Een mooie, gezonde en vooral lieve, door vrienden van ons uit Oostenrijk geïmporteerde, tri-color reu uit gezonde bloedlijnen. Angie is 9 augustus gedekt door Prada (Grandgables Snappy Dresser). Deze combinatie hebben we herhaald omdat de eerdere nesten uit deze combinatie erg mooie, lieve en gezonde pups hebben opgeleverd. Prada is een uit Canada geïmporteerde tri-color reu uit gezonde Amerikaanse bloedlijnen.

Aan het gedrag van Lotus en Angie te zien zijn de dekkingen gelukt. Beide dames vertonen het gedrag van een drachtige teef. Als alles goed gaat dan kunnen er begin oktober pups geboren worden. Hoeveel, van welk geslacht en welke kleur is een verrassing. Er kunnen alleen pups geboren worden in de kleuren tri-color en blue merle.

Inmiddels hebben we al veel belangstellenden voor een pup uit deze nesten. Deze mensen hebben 28 augustus van ons een mail ontvangen. We realiseren ons dat we niet iedereen blij kunnen maken. Dit is afhankelijk van de wens van de belangstellenden en wat er geboren gaat worden qua geslacht en kleur. Net als anders is er meer belangstelling voor een teef dan een reu en is blue merle meer in trek dan tri-color.

Er is inmiddels zoveel belangstelling voor een pup uit deze nestjes dat we verwachten dat alle pups al een baasje hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *